Despre noiÜber unsAbout usIT SoluţiiIT SoluţiiIT SoluţiiIT ServiciiIT ServiciiIT ServiciiIT HardwareIT HardwareIT HardwareComplex AlbotaFerienparadis AlbotaHoliday resort AlbotaSobis TurismSobis TurismSobis TurismHermaniaHermaniaHermaniaPens. Albota-Rau SaduluiPens. Albota-Rau SaduluiPens. Albota-Rau Sadului   
Download Adobe Reader

Ferma noastra "Cartisoara" 

La cca 7 km de la Pastravarie, in localitatea Cartisoara, de la animalele noastre obtinem produse din carne si lapte pe care le servim in restaurantul pensiunii.

In ferma Cartisoara, intr-un cadru natural si ecologic, puteti vizita si observa: oi, capre, vaci, bivoli de apa, bovine Angus, cai, iepuri, rate.

Aici este indeplinit visul ECO!

Incercati sa va imaginati un colt de rai... la Pastravaria Albota unde, din inaltimile muntilor curge apa limpede si curata, trece cu putere prin micro-hidrocentrala proprie producand curent electric... apoi, puternic oxigenata, curge in bazinele cu pastravi (Curcubeu si Fantanel) ce sunt valorificati in bucataria din restaurant. Intreg procesul de crestere a pastravilor este atent supravegheat, cunoscut fiind faptul ca pastravul traieste si se dezvolta doar in ape curate si limpezi de munte.
In brutaria noastra, pe vatra se coace painea. Carnea provenita de la animalele din ferma noastra trece prin carmangerie si afumatoare, camera de maturare si zvantare... unde este prelucrata si transformata in mezeluri. Branzeturile provin de la atelierul nostru de prelucrat lapte/branza din loc. Poienita.
La Albota se obtin alimente proaspete si autentice, printr-un lant ecologic in care fiecare veriga este productie proprie. Aceste produse stau la baza mancarurilor servite in restaurantul Complexului Albota, cat si in punctul propriu de valorificare din Sibiu: Restaurant Hermania.

Visul de a trai intr-un mediu nepoluat si de a sti de unde provine ceea ce mananci - a devenit aici realitate.

Pastravaria Albota si ferma de la Cartisoara
prezentare in emisiunea "Ferma", TVR2, 16.06.2013

 

Total poze: 20

Pagini: 1

Pagini: 1

Actualizat in 05/03/2017, la ora 12:56.

Copyright © 2008 SOBIS Solutions. Design realizat de SOBIS Solutions