Despre noiÜber unsAbout usIT SoluţiiIT SoluţiiIT SoluţiiIT ServiciiIT ServiciiIT ServiciiIT HardwareIT HardwareIT HardwareComplex AlbotaFerienparadis AlbotaHoliday resort AlbotaSobis TurismSobis TurismSobis TurismHermaniaHermaniaHermaniaPens. Albota-Rau SaduluiPens. Albota-Rau SaduluiPens. Albota-Rau Sadului   
Download Adobe Reader

Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007 

Un tur de oras in vechea capitala saseasca Hermannstadt/ Sibiu, atestat documentar la 1191, nu ar trebui sa lipseasca din sejurul dvs. in zona. Considerat unul dintre cele mai frumoase si bine conservate orase istorice din Romania si Europa, Sibiul, a carui fortareata a rezistat de la 1241 asediilor dusmane, va asteapta sa vizitati primul muzeu din tara (Brukenthal), Podul Minciunilor, cele 15 biserici sau pietele medievale, precum si alte vestigii istorice sau monumente de arhitectura.  
Obiective de interes turistic, localizate mai aproape de pensiune, sunt manastirile Cartisoara si Sambata de Sus, ruinele Abatiei cisterciene (Carta) si resedinta de vara a baronului Samuel von Brukenthal (Avrig).

   

Total poze: 7

Pagini: 1

Pagini: 1

Actualizat in 06/21/2013, la ora 01:03.

Copyright © 2008 SOBIS Solutions. Design realizat de SOBIS Solutions