Despre noiÜber unsAbout usIT SoluţiiIT SoluţiiIT SoluţiiIT ServiciiIT ServiciiIT ServiciiIT HardwareIT HardwareIT HardwareComplex AlbotaFerienparadis AlbotaHoliday resort AlbotaSobis TurismSobis TurismSobis TurismHermaniaHermaniaHermaniaPens. Albota-Rau SaduluiPens. Albota-Rau SaduluiPens. Albota-Rau Sadului   
Download Adobe Reader

  La 3 km de la Pastravaria Albota in drum spre Balea (5 min. cu masina, 45 min. de mers):

             Manastirea Cartisoara "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" 

"Manastirea "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" Cartisoara, asemenea tuturor manastirilor ortodoxe, este un locas sfant de rugaciune, de dreapta inchinare si slujire ortodoxa adusa lui Dumnezeu.

Manastirea nu este obiectiv turistic, nu este loc de plimbare, de agrement, sau muzeu, nu este o anexa sau obiectiv al vreunei companii sau firme de turism care isi promoveaza interesele pe seama folosirii imaginii manastirii.

Vizitatorii si pelerinii care calca pragul Sfintei Manastiri sunt bineveniti atat timp cat acestia intra cu evlavie crestina, cu frica de Dumnezeu, cu credinta si respect fata de Sfantul lacas."

Parintele Dimitrie P. "O lamurire, spre luare aminte!"  (mail primit in 31.03.07 de "Dimitrie Pp." < parintele_dimitrie@yahoo.com)

Total poze: 2

Pagini: 1

Pagini: 1

Actualizat in 06/21/2013, la ora 01:01.

Copyright © 2008 SOBIS Solutions. Design realizat de SOBIS Solutions