Despre noiÜber unsAbout usIT SoluţiiIT SoluţiiIT SoluţiiIT ServiciiIT ServiciiIT ServiciiIT HardwareIT HardwareIT HardwareComplex AlbotaFerienparadis AlbotaHoliday resort AlbotaSobis TurismSobis TurismSobis TurismHermaniaHermaniaHermaniaPens. Albota-Rau SaduluiPens. Albota-Rau SaduluiPens. Albota-Rau Sadului   

Info Kiosk la Primăria Reşiţa

Pentru creşterea calităţii serviciilor oferite cetăţenilor, Primăria Reşiţa implementează soluţiile SOBIS pentru Administraţia Publică.

SOBIS a implementat  şi a dat in funcţiune soluţia de Document Management prin care se doreşte o eficientizare în modul de lucru cu cetăţenii, prin controlul centralizat al actelor, accesul rapid la informaţie, urmărirea termenelor, guparea actelor cât şi formarea unei arhive electronice a instituţiei.
Datorită utilităţii aplicaţiei, cât şi interfaţa adecvată modului de lucru al angajaţilor primăriei, aplicaţia a fost foarte rapid dată în funcţiune.

Tot pentru a aduce un aport crescut  serviciilor oferite cetăţenilor, SOBIS a implementat şi soluţia de Info Kiosk, prin care cetăţenii pot intra direct în contact cu o serie de informaţii oferite de Primăria Reşiţa, de la hotărâri de Consiliu Local, acte necesare, informaţii legate de cererile de la registratură, legate de autorizaţii, cât şi informaţii legate de instituţie.

Actualizat in 08/10/2009, la ora 05:56.

Copyright © 2008 SOBIS Solutions. Design realizat de SOBIS Solutions