Despre noiÜber unsAbout usIT SoluţiiIT SoluţiiIT SoluţiiIT ServiciiIT ServiciiIT ServiciiIT HardwareIT HardwareIT HardwareComplex AlbotaFerienparadis AlbotaHoliday resort AlbotaSobis TurismSobis TurismSobis TurismHermaniaHermaniaHermaniaPens. Albota-Rau SaduluiPens. Albota-Rau SaduluiPens. Albota-Rau Sadului   

Primăria Mediaş extinde Sistemul Informatic de Gestiunea Documentelor

La fel ca şi în orice domeniu, realitatea cu care se confruntă administraţia publică locală este într-o permanentă evoluţie. Interfaţa cu clientul – cetăţeanul sau persoana juridică - impune o îmbunătăţire permanentă a calităţii serviciilor prestate. Ambele categorii de clienţi solicită comunicaţii mai rapide, răspunsuri mai rapide la solicitările efectuate şi, în acelaşi timp, transparenţă sporită în procesul decizional din sectorul administrativ.

Primăria Municipiului Mediaş extinde Sistemul Informatic de Gestiune a Documentelor achiziţionat în anul 2007 pentru 100 de licenţe de utilizatori la un număr de 200 de utilizatori integrând şi alte servicii subordonate Primăriei: DMCSTT, Direcţia de Asistenţă Socială, Poliţia Comunitară, Serviciul Stare Civilă.
Venind în sprijinul cetăţeanului Primăria Muncipiului Mediaş cu ajutorul firmei SOBIS, dezvoltă şi integrează în pagina web a instituţiei o serie de servicii online, pentru identificarea cererilor din registratură legate de modul de soluţionare, înscrieri în audienţă, consultare autorizaţii transport, postarea de mesaje, detaşare de formulare tipizate, toate aceste servicii fiind integrate cu aplicaţia de document management.

   

Sobis dezvoltă şi integrează în cadrul portalului existent aplicaţiile specifice: de căutare a documentelor publice în registratură, de înscriere în audienţă, sau consultarea informaţiilor legate de autorizaţii cât şi integrarea cu aplicaţia de document management.

Firma SOBIS mai implementează Modulul de Autorizaţii Transport dedicat gestiunii autorizaţiilor de transport şi taxi, cazierelor profesionale, certificatelor de înregistrare pentru maşini speciale. Acest modul este integrat cu aplicaţia de document management.
Tot în cadrul aceluiaşi proiect, la Direcţia de Asistenţă Socială s-a dezvoltat un modul nou dedicat gestiunii dosarelor persoanelor cu handicap.

Actualizat in 09/25/2008, la ora 01:14.

Copyright © 2008 SOBIS Solutions. Design realizat de SOBIS Solutions