Despre noiÜber unsAbout usIT SoluţiiIT SoluţiiIT SoluţiiIT ServiciiIT ServiciiIT ServiciiIT HardwareIT HardwareIT HardwareComplex AlbotaFerienparadis AlbotaHoliday resort AlbotaSobis TurismSobis TurismSobis TurismHermaniaHermaniaHermaniaPens. Albota-Rau SaduluiPens. Albota-Rau SaduluiPens. Albota-Rau Sadului   

Sobis Solutii IT Proactive si Redundante, 27.06.2014

Sobis Solutions continua campania de fidelizare si consolidare a comunitatii IT din Sibiu prin evenimentul “Solutii IT Proactive si Redundante”, organizat la Hotel Ibis – Sibiu in data de 27.06.2014. Prezentarile s-au desfasurat alaturi de partenerul Symantec si au avut drept scop, dezvoltarea concepteleor de Backup si DLP la nivel enterprise.
Cu un numar de peste 30 de participanti, evenimentul s-a bucurat de o adevarata sinergie prin tema Challenge IT, unde invitatii s-au grupat in echipe pentru rezolvarea provocarilor IT ridicate chiar de acestia:”Am considerat necesara lansarea de astfel de initiative, mai ales ca dorim sublinierea ideii de comunitate IT. Oaspetii nostrii au fost placut surprinsi de idee si au oferit teme foarte interesante de abordat. Credem ca am reusit sa provocam noi aspecte care de obicei nu se regasesc in majoritatea prezentarilor, iar interactionarea cu invitatii a fost considerata un real succes.”

Total poze: 4

Pagini: 1

Pagini: 1

Actualizat in 07/09/2014, la ora 10:29.

Copyright © 2008 SOBIS Solutions. Design realizat de SOBIS Solutions